Geluids techniek

Wij beschikken over een ruim verhuur pakket geluidsapparatuur en kunnen u adviseren welke apparatuur voor uw evenement het meest geschikt is. Dit kunnen geluidsinstallaties zijn voor autosport, motorsport, vliegshows, paardensport, wieler wedstrijden, schutters feesten, braderieën, tentfeesten, disco, winkelstraten, St Nicolaas en Kerstfeest, festivals, bruiloften e.d. Ook leveren wij installaties voor podia, presentatie, vergaderingen, beurzen en tentoonstellingen. Dan is er de speciaal apparatuur voor echo, galm, delay, equalizers, mengtafels, draadloze microfoons met keuze voor headsets en/of revers microfoons, richt microfoons en microfoons van diverse merken voor speciale toepassingen.  Voor de koop van geluidsapparatuur verwijzen wij U naar de pagina "verkoop en installatie".

Mobiele geluid sets

De geluidsets zijn naar eigen keuze samen te stellen om aan uw specifieke wensen te voldoen. De geluidsboxen/hoorns zijn in meerdere maten en vermogens leverbaar en eenvoudig aan te sluiten met bijv. een eigen MP3 of I-pod.
Lees meer »

100Volt Systeem

Onze 100 Volt systemen maken het mogelijk uw evenement eenvoudig op grote afstanden van een goed geluid te voorzien. Uit te rusten met oa. afspeelappratuur (SD/USB/MP3/CD) en (draadloze) Microfoon. Boxen en hoorns zijn middels een eenvoudig systeem te bevestigen. Deze installaties zijn uitermate geschikt voor het geluid door de straten, paardenconcoursen en andere evenementen op een uitgestrekt terrein.
Lees meer »

Geluidset (Bose)

Geluidset van hoogwaardig geluidsniveau, uitermate geschikt voor onder andere toespraken, presentaties en omroep-geluidsinstallaties.
Bestaande uit  Bose boxen (150-350W), Versterker 1800W, Mixer, Draadloze Microfoon. 
Box Compaq 7 met geïntegreerde accu en DL microfoon.


Lees meer »

Geluidset - Disco Power

Boxen RCF 200 - 500 Watt, Axys.
Uitermate geschikt voor een flink volume van goede kwaliteit.
Uit te voeren met div. afspeelapparauur (CD/USB/SD), Microfoons etc. 

Diverse apparatuur

Buiten de complete geluidsets kunt U ook diverse benodigdheden bij ons huren.
Microfoons tbv zang, omroep en presentatie - Draadloos als handheld, Revere, Headset of met kabel. Hoorns, versterkers, mixers, geluidbegrenzers, etc.