Stroomvoorziening

De stroomvoorziening is een zeer belangrijk element op een evenement, Dirkx Electronics is dan ook gespecialiseerd in deze techniek. Wij bouwen voor elk soort evenement de meest mogelijk perfecte installatie zodat uw evenement veilig en goed verloopt. Deze installatie wordt gebouwd door aansluitingen te maken vanuit de bestaande stroomvoorziening van het energie bedrijf of vanuit aggregaten. Vanuit de stroomvoedingen worden kabels en verdeelkasten met beveiligingsapparatuur aangesloten. Er ontstaat een netwerk van kabels en kasten zodat op alle lokatie's voldoende en veilig energie aanwezig is. Natuurlijk kunt u deze kabels en kasten bij ons huren en zelf aansluiten. Hiervoor is echter wel de nodige vakkennis vereist. Vraag vrijblijvend informatie.

Aggregaten

Overal waar activiteiten zijn is energie nodig! Stroomaggregaten bieden hiervoor vele oplossingen. Wij hebben diverse aggregaten en kunnen alles regelen voor u inclusief kabels, stroomkasten en brandstoftanks.


Lees meer »

Verdeelkasten

Een goede verdeling van de stroom is van groot belang.
Wij beschikken over diverse krachtkasten geschikt voor
binnen en buiten gebruik.
Lees meer »

Kracht en verleng kabels

Om de stroomvoorziening op een correcte manier te verbinden bieden wij een breed asortiment aan kracht en verlengkabels. Wij verhuren verlengkabels 230V en krachtkabels van 16A tot 125A in diverse lengtes. Wij adviseren U graag welke stroomvoorziening het best bij U aansluit.


Lees meer »