Communicatie

Communicatie op een evenement is van groot belang. Zowel voor het goed laten verlopen van de bezoekersstroom, het goed bereikbaar zijn van bestuursleden, medewerkers, EHBO of beveiliging. Een goed communicatie systeem zorgt voor een goed verloop van uw evenement. In ons verhuur pakket hebben wij portofoons, mobilofoons, megafoons en telefoon apparatuur die u de mogelijkheid biedt om uw communicatie perfect te laten verlopen. Voor speciale toepassingen beschikken wij over diverse typen oorschelpen, oordopjes, headsets e.d. Wij beschikken over verschillende freqentie groepen en gebruiken landelijk goed gekeurde apparatuur. Wij werken met de kwalitietsmerken Motorola en Kenwood.
Types CP040, GP300, P210, TK3101, mobilfoons. Vraag vrijblijvend informatie.  

                                   

Portofoons

Huur tegen lage tarieven zeer hoogwaardige portofoons van marktleiders Motorola en Kenwood incl. diverse opties zoals basisposten en verschillende accessoires (handmicrofoons, hoofdtelefoons etc). Informeer vrijbijvend naar de mogelijkheden.

Mobilofoons

Verhuur van mobiele zend-ontvangtoestellen voor het onderhouden van verbindingen onderling of met een vaste post. Informeer naar de mogelijkheden.

Megafoons

Onze megafoons zijn compact, handzaam en eenvoudig te bedienen. Leverbaar met pistoolgreep of aparte handmicrofoon voorzien van ingebouwde schakelaar en volumeregelaar. De megafoons worden geleverd met verstelbare schouderriem en zijn middels een bevestiging eenvoudig aan te brengen op statief.