Verkoop & Installatie

VERKOOP
Bij Dirkx Electronics bent u aan het juiste adres voor de aanschaf of huur van professionele audio-visuele techniek.
Wij bieden een breed en diep assortiment audiovisuele apparatuur, waarbij voor elke toepassing naar de juiste oplossing wordt gezocht. Wij stellen hoge eisen aan geluidskwaliteit, verstaanbaarheid en bedrijfszekerheid. Wij leveren onder meer de merken: Bose, Shure, Sennheizer, Beyerdynamic, Mackie, Monacor, Toa, Pioneer, RCF, Sanyo, Inter M, Cloud, Showtec. Tevens zijn wij dealer van de professionele B.C.M.muziek systems, een zeer gebruiksvriendelijk computergestuurd muziek systeem voor bedrijven zoals hotels, gemeenschapshuizen, café's, bars, restaurants, winkels, fitness ruimten etc. 
Wij adviseren u graag welke apparatuur het beste bij u aansluit en indien gewenst kunnen wij deze ook voor u installeren. U kunt rekenen op een vakbekwaam advies en een uitstekende service, zo voorzien wij u van vervangende apparatuur bij een storing. Bel ons vrijblijvend voor informatie of demonstratie.

                     

INSTALLATIE WERKZAAMHEDEN
Als erkend installateur zijn wij inzetbaar voor allerhande installatie werkzaamheden. Ons gediplomeerd personeel draagt zorg voor een degelijke en veilige installatie.
Tevens werken wij in opdracht van dorpen en steden voor het verrichten van diverse taken. Zo zijn wij inzetbaar voor het ophangen van vlaggen, verlichting, geluid etc.
Geen uitdaging gaat ons te ver - Informeer of wij ook iets voor U kunnen betekenen!