Eenvoudig een omroepinstallatie huren bij Dirkx-Electronics

 omroepinstallatie huren

Wilt u ook eenvoudig een omroepinstallatie huren? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij Dirkx-Electronics. Wij zijn dé specialist op het gebied van verhuur van de materialen voor evenementen. Om u zo goed mogelijk te helpen, bekijken wij graag uw situatie en bespreken wij dan welke omroepinstallatie u kunt huren.

De evenementen kenner

Als echte kenner van evenementen, groot of klein, weten wij exact welke materialen u nodig heeft. Naast omroepinstallaties huren kunt u bij ons natuurlijk voor nog veel meer voorzieningen terecht. Een van de belangrijkste onderdelen zijn de stroomvoorzieningen. Maar wat is een omroepinstallatie zonder fatsoenlijk licht en geluid? Daarom hebben wij ook een groot aanbod in geluidstechniek, verlichting en communicatiemiddelen. Een kleine greep uit het assortiment is het volgende:

 

  • Audiovisuele producten (bijvoorbeeld led displays, beamers, camera’s)
  • Brandpreventie (bijvoorbeeld brandblussers en noodverlichting)
  • Communicatie producten (portofoons, mobilofoons, megafoons)
  • Keukenapparatuur (zoals een bakplaat, friteuse of koffiezetter)
  • Sport timing (led scorebord, tijdklok)
  • Verlichting (bijvoorbeeld kerstverlichting, podiumverlichting of terreinverlichting)

Naast deze producten helpen wij u ook graag aan reportagewagens, truss en masten en overig materiaal (zoals hoogwerkers, rookmachines en dergelijke). Voor elk evenement heeft Dirkx-Electronics geschikt materiaal, schroom dus niet hier eens naar te vragen!

Contact opnemen met Dirkx-Electronics

Heeft u besloten een omroepinstallatie te huren? Dan wilt u ongetwijfeld weten welke mogelijkheden wij u bieden. Neem contact op met Dirkx-Electronics om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar via mail of telefoon, op info@dirkxelectronics.nl en +31 (0)77-4771527