Tijdelijke stroomvoorziening nodig? Geen probleem bij Dirkx-Electronics

 

Heeft u een tijdelijke stroomvoorziening nodig? Dan wilt u die ongetwijfeld zo snel mogelijk huren. Bij Dirkx-Electronics vindt u het grootste aanbod aan tijdelijke stroomvoorzieningen, zodat u voor elke situatie een passende keuze heeft. Wij helpen u graag verder, omdat wij weten dat uw evenement niet kan bestaan zonder een tijdelijke stroomvoorziening!

tijdelijke stroomvoorziening

Groot aanbod, beste kwaliteit

Naast de tijdelijke stroomvoorzieningen, bieden wij nog veel meer producten aan die uw evenement tot een succes maken. Wij hebben bijvoorbeeld ook een brede keuze in wagens, geluidstechniek, verlichting en audiovisuele mogelijkheden. Omdat wij ons al jaren specialiseren in de evenementen branche, kunnen wij u een goed advies geven over de mogelijkheden die u heeft in uw situatie. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld tijdelijke stroomvoorziening leveren voor een kleine bijeenkomst, maar ook voor de grootste festivals.

Tijdelijke stroomvoorziening mogelijkheden

Wanneer het u duidelijk is geworden dat u tijdelijke stroomvoorziening moet gaan huren, is het tijd om een keuze te maken welk product u nou echt nodig heeft. Natuurlijk kan Dirkx-Electronics u hierbij helpen! Om u alvast een idee te geven van wat de mogelijkheden voor tijdelijke stroomvoorziening zijn, sommen wij deze voor up op:

 

  • Aggregaten (verschillende soorten; draagbaar en op aanhanger)
  • Verdeelkasten (verschillende kracht kasten en verdeeldozen, voor binnen en buiten gebruik)
  • Kracht- en verlengkabels (verschillende typen)


Wij adviseren u graag

Om zeker te zijn van de juiste tijdelijke stroomvoorziening, adviseert Dirkx-Electronics u graag over de opties. Voor elk evenement is er wel een ideale situatie te creëren. Neem daar contact met ons op via telefoon of mail, dan spreken wij de plannen met u door. Dirkx-Electronics is te bereiken via: info@dirkxelectronics.nl of +31 (0)77-4771527