Een uitgebreide en veilige kassawagen vindt u bij Dirkx-Electronics

 

Bent u op zoek naar een veilige kassawagen voor uw evenement? Dirkx-Electronics heeft precies wat u nodig heeft. Een uitgebreide en veilige kassawagen voor de kaart- of muntverkoop van uw evenement. De kassawagen die Dirkx-Electronics aanbiedt is uitgerust met een balie en een aantal stoelen en heeft tevens een rubberen vloer. De ramen hebben een doorgeefluik. Dit zorgt ervoor dat de verkoop tijdens uw evenement soepel en vooral veilig verloopt.

Groot aanbod evenement verhuur

Bij Dirkx-Electronics vindt u niet alleen kassawagens natuurlijk. Bij ons kunt u ook terecht voor geluidstechniek, evenement verlichting en audiovisuele producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan led schermen, geluidssets en podiumverlichting. Wij maken uw evenement graag compleet en daarom kijken wij samen naar de mogelijkheden die u heeft. Het huren van verschillende soorten materialen wordt vaak gedaan. Een podium is bijvoorbeeld niet compleet zonder licht én geluid. En een kassawagen is eenvoudiger te bedienen met verschillend communicatiemateriaal.

 

Reportagewagens, jurywagens en kassawagens

Wij hebben een passie voor de voorzieningen die wij bij Dirkx-Electronics aanbieden, daarom zijn wij trots op het grote aantal wagens dat wij beschikbaar hebben voor evenementen. Naast een handige kassawagen voor uw kaart- of muntverkoop, hebben wij ook jurywagens die uitermate geschikt zijn voor sportevenementen of reportagewagens die de communicatie tijdens een groot evenement vloeiend laten verlopen. Bent u benieuwd naar de specificaties van de verschillende wagens? Bekijk dan het onderdeel ‘reportagewagens’ op onze website: www.dirkxelectronics.nl. Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen, twijfel niet om contact op te nemen!