Ook het huren van een jurywagen is een optie bij Dirkx-Electronics

Dirkx-Electronics is gespecialiseerd in evenement verhuur en daarom is het huren van een jurywagen, kassawagen of reportagewagen geen enkel punt bij ons. Al jarenlang houden wij ons bezig met het voorzien van evenementen met de beste passende materialen. Een jurywagen of kassawagen is slechts één van de vele categorieën die wij bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan geluidstechniek, licht apparatuur en communicatie materialen. Past het bij uw evenement? Dan zit het in ons assortiment!

jurywagen

Waarom een jurywagen?

Onze jurywagens zijn erg handig voor sportevenementen. Denk bijvoorbeeld aan paardensport of atletiek! Onze jurywagens worden naar wens ingericht met het juiste materiaal. Dat kan zijn geluidsapparatuur en/of elektronische tijdmeet systemen. Ons doel is uw evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen, daarom bespreken wij graag uw wensen en zoeken wij passende voorzieningen voor uit.

Kassawagen huren

In dezelfde categorie als de jurywagen, hebben wij verschillende kassawagens beschikbaar voor verhuur. Een kassawagen is ideaal voor evenementen waar er bijvoorbeeld met munten betaald wordt. Net als de jurywagen, kan de kassawagen uitgerust worden met het benodigde materiaal. De wagen heeft een rubberen vloer, een balie en een aantal stoelen. De ramen worden voorzien van een doorgeefluik en dat maakt het gebruik van de kassawagen extra veilig.

Eenvoudig huren bij Dirkx-Electronics

Bij Dirkx-Electronics verloopt huren zeer eenvoudig, of dat nu een microfoon, rookmachine, laptop of een jurywagen is. Wij zijn u graag van dienst en laten u de opties zien die wij voor u mogelijk maken. Geen evenement is te gek voor ons! Heeft u vragen over de verhuur van materialen? Mail ons dan via info@dirkxelectronics en wij proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook contact opnemen via telefoon is een mogelijkheid.