Een led wall huren doet u bij de specialist

U organiseert een evenement en besluit een led wall te huren. Dat is een verstandige keuze, want een led wall voegt echt iets toe aan de sfeer op een evenement. Of dit nu een groot of een klein evenement is. Bij Dirkx-Electronics kunt u terecht voor een led wall. Wij hebben verschillende mogelijkheden.

Led wall huren

Eenvoudig een led wall huren

Het organiseren of begeleiden van een evenement kan veel tijd kosten en misschien zelfs stress opleveren. Daarom is het prettig te weten dat u een led wall kunt huren, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Dirkx-Electronics heeft voor u de volgende opties:

  • Een outdoor display (11.5 m2)
  • Een outdoor display (8.6 m2)
  • Een indoor display
  • Een ledscherm met een podiumwagen

Heeft u naast een led wall ook nog ander materiaal nodig voor uw evenment? Wij hebben ook nog ander materiaal dat uitermate geschikt is voor evenementen. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over de toegevoegde waarde van geluidstechniek? Ook wat geluidstechniek betreft heeft Dirkx-Electronics een groot aanbod en daar helpen wij u graag mee.

Informatievoorziening over uw evenement

Dirkx-Electronics heeft al jarenlange ervaring in evenement voorzieningen, daarom hebt u aan ons het juiste bedrijf. Wij kunnen het ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet en behoefte heeft aan aanvullende informatie. Huiver dan niet contact met ons op te nemen, wij staan graag voor u klaar. Dirkx-Electronics is bereikbaar via mail (info@dirkxelectronics.nl) of telefoon +31 (0)77-4771527